Masarykova střední škola chemická

Prosinec

krátký jako prosicový den

V prvním prosincovém týdnu byla opět aktivní naše Ekoškola.
Uspořádala chemickou soutěž pro žáky základních škol
Soutěžící řešili problematiku energetických zdrojů, zabývali se energetickou hodnotou potravin, výhřevností paliv a elektrárnami. Každé z tříčlenných družstev si vyrobilo funkční větrník z různých materiálů.

album zde

...
.....


18. prosince zavítala třída Z3. do provozu firmy Lindegas a.s. a 19. prosince se studenti tříd Z2. a Z3. zúčastnili ve škole přednášky Aktivní solární systémy.

Druhý v pořadí den otevřených dveří byl 13. prosince.Podle naší statistiky školu v tento den navštívilo 112 osob, z toho 56 dětí.
Pod obrázkem album



_________________________________________________________________________________________________

Po celý listopad a prosinec pracoval pan J. Ptáčník, náš neuvěřitelně šikovný, pracovitý a aktivní pan údržbář, na rekonstrukci nového bufetu, který doslova vlastníma rukama a do posledního detailu vykouzlil z bývalé fotokomory.

18. prosince proběhlo další kolo Kuclerova poháru v košíkové.Chlapci soutěžili v Riegrových sadech, družstva děvčat v tělocvičně.
Vítězové budou vyhlášeni na slavnostním shromáždění na konci pololetí.
Pod obrázkem galerie.
A zde krátké video.


Na vánočním večírku 19. prosince v pizzerii U kostela jsme se všichni nejen dobře pobavili, ale také rozloučili s kolegyní Alenou Kozlovou, která po mnoha letech v naší škole odešla na jiné pracoviště.
Pod obrázkem galerie

Mgr. Zuzana Jušková
08. 02. 2008, 14:59:47
Zpět na výpis kategorie