Masarykova střední škola chemická

Úvod

Pár slov o kronice.


Zvědavý návštěvníku,
vítej na stránkách kroniky MSŠCH. Hledáš-li informace o historii školy, nezdržuj se zde a přejdi výš na stránky Stručná historie či Almanachy. Obsahem této kroniky budou nanejvýš důležité, méně důležité i významem podružné události, které se budou týkat života na Křemencárně v průběhu roku 2004/05.

Kronika se začala psát ve školním roce 1960/61. Je obsažena v devíti svazcích. První kniha zaznamenává události z let 1960-1983. Druhá zahrnuje období 1983-1997. Od r. 1997/98 je každému školnímu roku věnován jednotlivý sešit. Avšak moderní doba již nepřeje inkoustu a zažloutlým stránkám a tak se po čtyřiceti čtyřech letech loučíme s "papírovou kronikou" a zahajujeme éru kroniky "webové".

Kronikářka bude vděčná za všechny nápady, rady a připomínky k podobě této stránky. Také vám předem děkuje za všechny nové informace a poskytnuté fotografie, neboť nemůže být přítomna u všech zaznamenání hodných událostí. Ale především vám bude vděčna za každou odbornou pomoc. Narodila se totiž za prezidenta Antonína Zápotockého, tedy v době počítačových dinosaurů a většina tajemství počítačové magie jí zůstává a navždy zůstane utajena. Pište juskova@mssch.cz

Mgr. Zuzana Jušková
13. 05. 2009, 14:07:03
Zpět na výpis kategorie