Masarykova střední škola chemická

Protidrogový program

Vltava na raftech

Týdenní akce v září !!!

Na začátku příštího školního roku, konkrétně 13. – 19. 9. 2008, pořádáme opět školní akci v rámci Preventivního protidrogového programu. Termín je zvolen na období, ve kterém se neúčast ve škole na vyučování dá poměrně snadno dohnat!

Program: Začneme nad Lipnem (pádlovat ho ale nebudeme :), na raftových člunech budeme vždy splouvat pár kilometrů (jízda trvá vždy max. 4 hodiny) směrem ku Praze. Zastávky plánujeme např. ve Vyšším Brodě, v Rožmberku, Českém Krumlově a Zlaté Koruně, věci vám budeme převážet autem. Z názvů měst je vidět, že dále si zájemci mohou prohlédnout historické skvosty v těchto městech, program bude i pro sportovce (kopaná, volejbal, petanque,… - podle zájmu). Večery budeme trávit u ohně. Strava bude buď vlastní nebo v restauracích, spaní ve vlastních stanech v kempech u Vltavy. V kempech jsou sociální zařízení (sprcha většinou za příplatek) na slušné úrovni. Základní vodácké vybavení (pádla, vesty) vám zapůjčíme.

Cenu za dopravu a pobyt v kempech odhaduji na 700 Kč, tato částka bude vybrána před odjezdem, později vyúčtována.

Cíl: užít si pohodový týden a najít jiné alternativy využití času místo drog. Akce se mohou účastnit studenti z různých tříd, samozřejmě i prváci.

Jestli tě to zaujalo, napiš se na nástěnku ve škole. Vedoucí akce: Mgr.Pavel Marek

Mgr. Radana Vojtíštová
26. 08. 2008, 23:11:35
Zpět na výpis kategorie