Masarykova střední škola chemická

Lyžařský kurz

1. ročník

Studenti se pravidelně účastní lyžařských kurzů v 1. ročníku. Letos pojedeme do Krkonoš (Friesovy boudy nebo hotel Bára v Benecku).Tyto lokality mají vynikající sněhové podmínky a sjezdové tratě jsou v přijatelnějších cenách.

Výcvik probíhá na sjezdových lyžích (nebo snowboardu)a na běžkách. Je možné (zvláště z finančních důvodů) absolvovat pouze běžkařský výcvik. Běžky jsou povinné pro všechny. Student tedy poveze sjezdové lyže a běžky nebo snowboard a běžky. Doporučujeme zájezdu se zúčastnit. Právě tady, v mimoškolním prostředí, se vytváří kolektiv a zážitky z kurzu jsou na celý život. Lze též požádat o příspěvek SRŽPŠ (více informací u třídních učitelů a učitelů tělesné výchovy).

Během 1. týdne září se studenti závazně přihlásí k účasti na výcviku. Záloha (bude upřesněno) bude vybrána do poloviny října.Cena asi 3500 Kč je bez permanentky. Zahrnuje ubytování, plnou penzi, dopravu, instruktory, zdravotníka.

Ti, kteří se nezúčastní, budou chodit do školy a procvičovat probrané učivo. Nelze v době kurzu žádat o uvolnění z výuky např. kvůli rekreaci s rodiči.

Mgr. Radana Vojtíštová
27. 08. 2008, 18:37:11
Zpět na výpis kategorie