Novinky na Webu

Nový rozcestník

Změnil jsem podobu rozcestníku. Doufám že vypadá poněkud profesionálněji, ale rozhodně do něj přibyly odkazy. Jestli-že se chcete podílet na jeho obsahu pošlete mi vaše návrhy. Předně bych apeloval na studenty a absolventy naší školy, aby mi poslali adresy jejich domovských stránek.

23.2.1999


Anglická verze

Anglická verze WEBu je největší novinkou tohoto Týdne. Jedná se o částečný překlad WEBu. Na tomto překladu se podílela Mgr. Zuzana Jušková, čímž bych jí chtěl poděkovat.

8.12.1998


Nové rubriky

Byly přidány nové rubriky (Křemencárenský rozcestník...) a opravil jsem mnoho typografických, ale i jiných, chyb. Ještě stále jsem nestihl zřídit fotoalbum, ale zato jsem pokročil v propagaci WEBu mezi studenty a tak se brzy (alespoň doufám) dočkáte jejich stránek.

Posíláte málo (žádnou) kritiku a tak nevím jestli jsou tyto stránky tak dokonalé (o čemž zdaleka pochybuji) a nebo je nikdo nečte (což mi zase nehraje, když si prohlížím log soubory), takže stále čekám.

20.10.1998


TOPLIST

Tyto (hlavní stránka) jsou zařazeny do TOPLISTU. Tím získáváme informace o tom, kolik lidí nás čte a o kolik vás je více v porovnání s ostatními školami. Tak se čiňte a dělejte hity.

Kvůli přetíženosti serveru TOPLIST, který se volá z hlavní stránky, vzniká iluze, že stránka ještě není načtena. Nebojte se, stránka již dorazila celá, jakmile je na konci adresa školy. Nebaví-li vás již déle čekat stačí vybrat odkaz a jste pryč, pouze nezvýšíte počítadlo přístupů na TOPLISTu. :-(

20.10.1998


Zpět na domovskou stránku