Masarykova střední škola chemická

Týdenní akce v září !!!

Preventivní protidrogový program - rafty

Na začátku příštího školního roku, konkrétně 14. – 18. 9. 2009, pořádáme opět školní akci v rámci Preventivního protidrogového programu. Termín je zvolen na období, ve kterém se neúčast ve škole na vyučování dá poměrně snadno dohnat!

Vltava Program: Začneme ve Vyšším Brodě, na člunech budeme vždy splouvat pár kilometrů (jízda trvá max. 4 hodiny) směrem ku Praze. Zastávky plánujeme např., v Rožmberku, Českém Krumlově a Zlaté Koruně, věci vám budeme převážet autem. Z názvů měst je vidět, že dále si zájemci mohou prohlédnout historické skvosty v těchto městech, program bude i pro sportovce (kopaná, volejbal, petanque,… - podle zájmu). Večery budeme trávit u ohně. Strava bude buď vlastní nebo v restauracích, spaní ve vlastních stanech v kempech, případně v chatkách u Vltavy. V kempech je sociální zařízení (sprcha většinou za příplatek) na slušné úrovni. Základní vodácké vybavení (pádla, vesty) vám zapůjčíme.

Cenu za dopravu a pobyt v kempech odhaduji na 800 Kč, tato částka bude vybrána před odjezdem, později vyúčtována.

Cíl: užít si pohodový týden a najít jiné alternativy využití času místo drog. Akce se mohou účastnit studenti z různých tříd, samozřejmě i prváci. Vodácké umění je jistě vítané, avšak v žádném případě není podmínkou účasti. Navíc v září budeme mít další vyškolené vodáky (druháci na kurzu se jistě naučí základní abecedu.

Jestli tě to zaujalo, napiš se na nástěnku u učebny 303 ve škole, nebo využij Moodle (kategorie JINÉ, kurz VLTAVA 2009). Pro inspiraci se ještě mrkni na videa Vltava1 a Vltava2.

hlavní organizátor: Mgr. Pavel Marek (protidrogový koordináror školy).

Štěpán Cirkl
17. 06. 2009, 15:41:07
Zpět na výpis kategorie